Kloka tankar och filmskapande

En gång sa en klok förälder till mig att de inte köpte några leksaker till sina barn deras första födelsedagar. De får ändå så många leksaker och oftast behöver de inte ens hälften. De är också så små så de inte är medvetna om det på samma sätt som de är när de blir äldre. Istället för att lägga ner tusentals kronor på presenter så tyckte familjen att det var mer värt att lägga pengarna på en fotograf och få bilder som alltid kommer att finnas kvar. Det är en investering som barnen kommer uppskatta i många år framöver och kommer kunna visa sina barn och barnbarn i framtiden. 

Det var så kloka ord så jag ville dela med mig av det till er, och jag håller helt och hållet med henne. Jag vill också visa ett exempel på vad som kan vara en fin investering vid t.ex. en födelsedag: ett s.k. lay flat album. Ett superfint album med tjocka sidor och sidor som lägger sig helt plant så att inget av bilderna försvinner i bindningen. Ett album som håller i många år.

Jag knåpade ihop den filmen i helgen där jag visar albumet och blev rätt så nöjd med resultatet :)

Sigge som syns i albumet kan ni också se på hemsidan, klicka här om ni vill se hans Cake Smash! :)
Älskar verkligen Cake Smash-fotograferingarna och skulle kunna fota sådana varje vecka om jag fick!
Påminner om att ni kan boka in en egen kalasfotografering till 40% rabatt just nu och spara hela 1000kr! 
Imorgon, tisdag är sista dagen att boka så passa på vettja :)


En kommentar
publicerat i Mitt liv
Taggar: Fotograf gävleborg, cake smash, cake smash hälsingland, fotoalbum, fotobok, fotograf delsbo, fotograf hudiksvall, fotograf ljusdal, kalas, kalasfotografering, lay flat album, smash the cake, smash the cake hudiksvall, tårtkalas

Lilla julafton

Älskar när nya trycksaker dimper ner i postlådan! Det är som lilla julafton varje gång!
Hade inga visitkort tidigare med bara fotograferingen och nu när Cochise Design snart blivit inaktuell så var det hög tid att beställa nytt. Blev dock inte supernöjd över visitkorten då jag snålade på papperskvalitén...dumt gjort så här i efterhand. 
Det blir nog att jag beställer nya. Ska ändå komplettera med lite annat :)

0 kommentarer
publicerat i foretagslivet
Taggar: cochise fotografi, flyer, flyers, fotograf, fotograf hudiksvall, fotograf hälsingland, fotograf ljusdal, presentkort, reklam, reklamblad, tackkort, trycksaker, visitkort

Plask!

Soligt vårväder byts ut mot snö och vinterlandskap för att sen bli regn och slask, inom loppet av några dagar. Härliga vår ;)

Tanken var att ta mig ut på en promenad idag men valde att stanna inne mestadels av dagen. Har pysslat med bokföringen, mumsat lite godis och gjort en film...visar den om någon dag.
Men var ute en stund nyss och plaskade lite i vattenpölarna på gården. Behöver jag säga att hela gården börjar förvandlas till en lerpöl? Kalla mig knäpp men jag tycker det är rätt mysigt ändå :) Det gäller att se det positiva i alla väder, och med det här vädret uppskattar man de fina dagarna mer, och så kan man passa på att mysa järnet dessa dagar! :) Älskar variationerna av väder vi har här i Sverige!

Hoppas ni haft en fin dag!

 
Visa fler inlägg