Fredag

Hej hopp! Här sitter jag med nya krafter - så skönt!
Dagen började 06:30 när klockan ringde och jag skulle iväg till bilprovningen, fick dock en mindre chock när jag tittade ut. Då var jag tacksam att jag klivit upp i tid för det gick i snigelfart till Ljusdal i all snö.

Efter bilprovningen var jag rätt slut så då drällde jag omkull i sängen någon timme. När jag sen vaknade igen var jag en helt ny människa - så skönt! Inget halsont, ingen värk i kroppen och allmänt piggare. Det enda som är kvar nu är rök-rösten, snoret och så är jag lite småhängig, men det kan man leva med :)
Det har vräkt ner snö hela dagen idag och det har nog kommit ett par decimeter. Det ryktas om att det ska komma lika mycket imorgon med - love it!
På eftermiddagen började jag plocka fram julen lite smått här hemma men nu får det som är kvar vänta till imorgon. Resten av kvällen blir det soff-mys och en julfilm :)

 
Nu är det vinter - lagom till advent - underbart!

Cochise Designs Julkalender

Vad är en jul utan en julkalender?

I menyn har en ny kategori skapats: "Julkalender 2012".
Varje dag kommer en ny lucka öppnas och ni hittar den både här i bloggen samt på Cochise Designs facebooksida.
Klicka på bilden för att komma dit.

Sjukdag

Dagen blev en sjukdag, likaså morgondagen. Var inte precis pigg och alert när alarmet ringde klockan 6 imorse. Kraxar ännu värre idag och har ont i huvud och kropp. Är som tur är feberfri så helt däckad är jag inte. Hoppas det går åt rätt håll :)

Har suttit och tittat på serier halva dagen idag och duttat på lite kvistlack på köksbordet. Imorgon ska jag pallra mig in till Ljusdal och få domen då besiktning av bilen står på schemat. Ska även försöka få upp någon julstjärna i fönstret...men mest ska jag vila och få tillbaka mina krafter igen!
Tänkte visa en bild på mina nyinköpta alpacka-sockar som jag gick och sneglade på i Stockholm flera gånger innan jag till slut köpte dem. Ångrar mig inte en sekund! Köpte först ett par lägre bruna, men Daniel ville också ha ett par så då köpte jag de här ist...men om Daniel få ha sina för sig själv är något som återstår att se :)
 
Visa fler inlägg