Bloggpaus

Hej på er! Jag ser att ni fortfarande kikar in här och det är jätteroligt att se! Får lite dåligt samvete för att det inte händer något här bara :P Jag har tagit en välbehövlig bloggpaus under semestern, kopplat av och kopplat ned vissa sociala medier..har hållt mig till de som tar minst tid istället: instagram och facebook och det har känts välbehövligt. Man behöver ta en paus ibland och komma åter med ny inspiration och nya tag och det ser jag fram emot att göra för jag har så mycket jag vill skriva om och dela med mig av nu så ni anar inte :)

Men det får vänta ett tag till för idag har vi fullt upp med de sista förberedelserna inför äventyret vi ska slänga oss ut i. Spotify-Roadtriplistan är nedladdad i offlineläget, batterierna till kamera och filmkamera ligger på laddning, minneskorten är formaterade, att-göra-listan har bara några få punkter kvar och spänningen börjar krypa sig på i kroppen. Ikväll åker vi ned för att övernatta vid Arlanda och imorgonbitti bär det av mot England & Skottland!
Vi kommer tillbaka om 15 dagar och jag kommer antagligen att posta någon bild då och då på instagram :)
_cochise_

Ha det så bra nu allesammans! Tack för att ni stannar kvar trots bloggpausen

 
0 kommentarer
publicerat i roadtripuk
Taggar: adventure, förberedelser, resa, roadtrip, roadtripengland, roadtripskottland, roadtripuk, skottland, uk

Jag önskar mig....

Ännu en födelsedag närmar sig och eftersom jag kommer ha svårt att svara på vad jag önskar mig när vi befinner oss utomlands så ränkte jag att det skulle underlätta att postar min önskelista här i bloggen....och nej, man blir aldrig för gammal för önskelistor :)
 

Förutom ovan nämnda saker så önskar jag mig även:
I princip vad som helst från ib laursen och greengate, såå fina saker! Skålar, muggar, fat, kannor, formar, skedar, kökshanddukar m.m... (finns att hitta på bl.a. ombonat i hudik och säkert Kardemumma i Ljusdal).

 
0 kommentarer
publicerat i shopping
Taggar: födelsedagspresent, födelsedagspresenter, fördelsedag, presenter, presenttips, önskelista
Visa fler inlägg