Lägligt värre...

Har man lite småbråttom iväg te Putte nu då för att hinna göra sig klar så börjar det göra ont som fan i ryggen när jag duschade. Varje gång jag andas in känns det som en kota i ryggraden ligger snett. Fan!
Ringde moster för att höra hur jag skulle kunna knäcka ryggen på bästa sätt, men det fungerade inte...hade jag haft tid hade jag åkt dit på en gång så hade hon fått fixa ryggen på mig, men jag hinner ju inte nu. Hoppas det går över, annars så går det nog över efter några öl! :P

Är det lika imöra så får hon laga mig. =)

Typiskt

Update

Lite snabb genomgång så kommer det väl en längre imöra när man sitter bakfull hehe :
Torsdag: Hann med 2-tåget hem, drog te tallåsen o hämtade fåglarna, Hemi o Enzo låter för övrigt som nå gammalt tv-spel, typ tetris eller rymdspel haha.
Träffa på Martin, stack te Jonas i nore, sen upp på lite äventyr i skogarna på kolsvedjaberget. Bilder kommer på bdb snart. "Min brors flickvän" på kvällen, lite seg.
Fredag: Jobbade, tvättade bilen, tvätta kläder, handlade, sprang i måga..eller ja, gjorde mitt bästa iaf! :P satt på nore och smidde planer, åkte hem och blev störd i både matätande och powernapande av Stefan och Thomas. Duschade, drog ner på byn. Kom hem 3 på natten efter lite drygande haha
Idag: Vaknade tolv...nä..vaknade typ 1000ggr av föglarna, klev slutligen upp vid 12, åt, stack på bolaget....nu ska ja bort te nore en sväng. Sen ikväll blir det fest hos Putten, hoppas han blir hemma bara :) sen järnvägs! ...sen får vi se =)

Me don't understand ?

Man kan ju undra hur de tänker när de döper ett program till "Bonde söker fru" när det för det första var med en kvinna förra året som sökte en man. Och när det dessutom är med en bög i år. huh? Jag inte förstå.

Imorrn kommer jag hem till ljusdaaaal! Wohoo! Beware...moaha
Visa fler inlägg