Stressad?

...Ja, en aning. En vecka kvar innan Gävlevecka och jag trodde att jag hade koll på vad som skulle göras men ack så fel jag hade. Jag hade missat en uppgift och dessutom tappat bort ett ganska viktigt papper. Lyckat.
Dessutom ska man hålla på och ha födelsedag mitt uppi alltihopa också, hur ska jag hinna med det då?

Nej jag ska försöka sätta igång nu, det kanske ser ut att vara mer jobb än vad det egentligen är när jag väl sätter igång. Vi får hoppas på det.

Lyskväll

En timme kvar till bilträff, det blåser men det är inget regn. Hoppas det fortsätter att hålla sig borta.
Det är alltså lyskväll ikväll, tänkte om man skulle åka runt och kika om det var något sevärt någonstans. Men eftersom Ljusdal är så tråkigt så händer det såklart ingenting här - men däremot på Stenegårn i märkvärda Jarse är det underhållning och grejer pga lyskväll. Varför kan det aldrig hända något sånt här? 
Vi får väl helt enkelt kolla runt efter privatpersoner som dragit igång något...kameran ska med iallafall.

Fest i Snäre ikväll med innan Perssons/Jonsson drar till det stora landet Amerrikat på tisdag. Kanske tar någon öl men inget mer, känner mig helt slut.

Nämen om man skulle ta och laga sig lite mat innan Daniel kommer och hämtar mig. När nu det blir...han sitter och kollar på nån fotbollsmatch i Delsbo så vi får hoppas att det inte blir förlängning så man kommer alldeles för sent på träffen :P

Ha en trevlig lyskväll gott folk!

Höststädning

Gårdagen och dagen har jag ägnat åt storstädning av lägenheten. Har tagit bort de ljusa färgerna och ersatt dem med lite mörkare mysigare färger. Sängkläder, dukar, gardiner och annat smått och gott är bytt. Den nya taklampan (lila of course) i vardagsrummet är uppsatt och sov gott i sovrummet är uppsatt.
Nu kan jag göra helg i lugn och ro vilket känns riktigt skönt.
Ikväll kommer nog Daniel och inspekterar om jag gjort ett bra jobb, och det får vi väl hoppas annars blir det en spark i ändan hehe

Det var sista dagen för praktiken idag med så man kanske ska köpa hem något gott till ikväll och fira? Ja det lät inte dumt alls nu när jag tänker efter :)
Trevlig kväll allesammans!

Visa fler inlägg