Bil-picknick

Ikväll gjorde vi iordning några ostmackor och en termos med tevatten och packade in oss i bilen för en liten kvällstur. Vi åkte bort mot Tallåsen och småvägarna runt Sillerbo och hamnade vid letssjön där vi packade upp vår lilla picknick och lyssnade på p3. Mysigt!

Sen åkte vi och hälsade på mamma och Lars och åt lite godis :)
Det enda jag kan klaga på är att jag inte alls är pigg än och börjar bli orolig inför måndagen och en ny arbetsvecka. Det var jobbigt att bara stå upp och prata i deras hall så jag behövde sätta mig ner för jag blev yrslig. Inte bra.
Men imorn ska vi göra ett försök att åka till stan på Åhlens och Dollar, det blir första fysiska prövningen på en vecka så vi får se hur det går :)Vår i trädgården

"Snart är det vår" vore fel att skriva, för jag har sett på flera bloggar där dem kan knalla omkring barbent och i t-shirt så där är det verklgen vår! Men här har vi fortfarande lite snöhögar kvar här och där och blåsten är mer ett faktum än undantag på dagarna men vissa dagar är det riktigt riktigt härligt och man känner hur våren är här.
Såna dagar får man lust att dra ut utemöblerna och göra mysigt i trädgården. Sätta sig och knapra på en god kaka, läsa en bra bok och dricka en väldoftande kopp te. Härligt!

Som ni kanske märkt har jag snöat in på Åhlens på sistone, men ni ser ju vilka underbara saker de har, så det är svårt att låta bli :)

Allt i hemmet!

Fick hem papper från KPA idag om min tjänstepension. Är inte det minsta intresserad och ännu mindre insatt i det så jag brukar öppna och kasta. Men idag slängde jag faktiskt ett öga på vad som stod och tur var väl det! För då läste jag att man kunde gå in och fylla i en enkät (som tog 5 min) så fick man en prenumertion på en valfri tidning i 3 nr. Jo man tackar! Dessutom sades prenumerationen upp automatiskt så man behöver inte glömma bort och bli fast och tvingas betala. Kan det bli bättre?

Så har ni fått det här brevet och, liksom jag, brukar skita i det....öppna! :)

Visa fler inlägg